Koolitus "Vahedad noad, lahedad road"

Pakume Sulle uudse lähenemisviisiga koolitust, kus saavad omavahel kokku Jaapani teravate nugade ja mõnusate maitsete maailmad!

Koolitust alustame kõrgelt hinnatud professionaalsete kokanugade tutvustamisega. Õpid nugade korrektset teritamist, hooldust, kasutamise tehnikaid ja räägime ka ohutu kasutamise põhitõdedest, mis skalpellteravate nugade käsitlusoskuste puhul äärmiselt tähtis. Nagu iga uue oskuse puhul ikka - parim viis uute teadmiste kinnistamiseks on need kohe ka praktikasse rakendada.

Kooskokkamise tulemusena valmivad maitsvad road, mida naudime hea seltskonna ja toidu parimaid omadusi välja toova veini kõrvale.

Oleme koostanud erilise menüü, mille valmistamise käigus saavad osalejad kasutada erinevaid noatüüpe ja katsetada uusi toiduvalmistamise tehnikaid.

Õpid koolitusel (vastavalt välja valitud menüüle) kuidas:

  • fileerida kala,
  • lõigata liha
  • hakkida värskeid hooajalisi tooraineid.
Ühiskokkamise koolituse kohta ka pisut täpsemat teavet
  • Kestus ca 4-5 tundi.
  • Osalejate arv 10-40 inimest.
  • Valmib 5-käiguline pidusöök.
  • Koolitused soovitud asukohas.

Ühiskokkamist ja Jaapani nugade ja noateritamise õpituba on võimalik ka eraldi tellida.

Ühiskokkamine:
  • Osalejate arv 10-30 inimest
  • Kestus ca 3-4 h
  • Valmib 5-käiguline pidusöök
Jaapani nugade ja noateritamise õpituba:
  • Osalejate arv 10-20 inimest
  • Kestus ca 1,5-2,5h

Koolitusi oleme valmis läbi viima üle Eesti nii siseruumides kui ka välitingimustes. Sobib nii kliendi pakutud asukohas või soovi korral pakume ise sobiliku koha välja.

Meie menüüst saad valida eelnevalt välja 5 rooga, mille valmistamise vastu koolitusel huvi tunnete. Roogade valik on järgmine:

Card image cap
Kalaroad

  • Sashimi: forell, valge redis, teriyaki, wasabi
  • Kala ceviche: forell, laim, tšilli, ingver
  • Siia tartar: siig, redis, murulauk
  • Krevetid a la Skåne: krevetid, sinep, punane sibul, majonees, kalamari
  • Grillitud räimefileed: räim, sidrun, parmesan
  • Marineeritud krevetid: tiigerkrevetid, tšilli, apelsin
  • Prantsusepärane lõhe- sibulasupp: lõhe, sibul, vein, tüümian
  • Kalaseljanka: kala, krevett, sibul, hapukurk
  • Tomatine kalapada: tursk/mereahven, tomat, chorizo
  • Haugi kotletid: haugifilee, panko, jogurt, kurk
  • Angersäga šašlõkk: angersäga, sibul, koriander
  • Grillitud huntahven: huntahven, rosmariin, või, sidrun

Card image cap
Liharoad

  • Grillitud sea sisefilee: siga, teriyaki, sibul, mesi
  • Grillitud lammas: lammas, küüslauk, salvei, rosmariin, kadakamarjad
  • Saltimbocca: veis, prosciutto, salvei
  • Vürtsikad kana- või kalkunifilee vardad: kana(kalkun), tšilli, mango
  • Soe kanasalat: kana, laim, avokaado, koriander

Card image cap
Taimeroad

  • Särtsakad sparglid: sparglid, laimi mahl, küüslauk, parmesan
  • Erinevad dipid: hummus, muhammara ja baba ganoush
  • Grillitud viljad: paprika, suvikõrvits, tomat, seened
  • Saksapärane kartulisalat: värske kartul, punane sibul, oliiv, päikesekuivatatud tomat
  • Tabbouleh: bulgur, petersell, tomat, kurk
  • Suvine värske salat: roheline salat, mozzarella, tomat, avokaado, redis
  • Grillitud magusad viljad: ananass/banaan

Köögikompanii

 10 - ...

 240 - 300 min.

 Tartu

Maitseelamus Koolitus Töötuba
Jäta tagasisidet

Pakume Sulle uudse lähenemisviisiga koolitust, kus saavad omavahel kokku Jaapani teravate nugade ja mõnusate maitsete maailmad!

Koolitust alustame kõrgelt hinnatud professionaalsete kokanugade tutvustamisega. Õpid nugade korrektset teritamist, hooldust, kasutamise tehnikaid ja räägime ka ohutu kasutamise põhitõdedest, mis skalpellteravate nugade käsitlusoskuste puhul äärmiselt tähtis. Nagu iga uue oskuse puhul ikka - parim viis uute teadmiste kinnistamiseks on need kohe ka praktikasse rakendada.

Kooskokkamise tulemusena valmivad maitsvad road, mida naudime hea seltskonna ja toidu parimaid omadusi välja toova veini kõrvale.

Oleme koostanud erilise menüü, mille valmistamise käigus saavad osalejad kasutada erinevaid noatüüpe ja katsetada uusi toiduvalmistamise tehnikaid.

Õpid koolitusel (vastavalt välja valitud menüüle) kuidas:

  • fileerida kala,
  • lõigata liha
  • hakkida värskeid hooajalisi tooraineid.
Ühiskokkamise koolituse kohta ka pisut täpsemat teavet
  • Kestus ca 4-5 tundi.
  • Osalejate arv 10-40 inimest.
  • Valmib 5-käiguline pidusöök.
  • Koolitused soovitud asukohas.

Ühiskokkamist ja Jaapani nugade ja noateritamise õpituba on võimalik ka eraldi tellida.

Ühiskokkamine:
  • Osalejate arv 10-30 inimest
  • Kestus ca 3-4 h
  • Valmib 5-käiguline pidusöök
Jaapani nugade ja noateritamise õpituba:
  • Osalejate arv 10-20 inimest
  • Kestus ca 1,5-2,5h

Koolitusi oleme valmis läbi viima üle Eesti nii siseruumides kui ka välitingimustes. Sobib nii kliendi pakutud asukohas või soovi korral pakume ise sobiliku koha välja.

Meie menüüst saad valida eelnevalt välja 5 rooga, mille valmistamise vastu koolitusel huvi tunnete. Roogade valik on järgmine:

Card image cap
Kalaroad

  • Sashimi: forell, valge redis, teriyaki, wasabi
  • Kala ceviche: forell, laim, tšilli, ingver
  • Siia tartar: siig, redis, murulauk
  • Krevetid a la Skåne: krevetid, sinep, punane sibul, majonees, kalamari
  • Grillitud räimefileed: räim, sidrun, parmesan
  • Marineeritud krevetid: tiigerkrevetid, tšilli, apelsin
  • Prantsusepärane lõhe- sibulasupp: lõhe, sibul, vein, tüümian
  • Kalaseljanka: kala, krevett, sibul, hapukurk
  • Tomatine kalapada: tursk/mereahven, tomat, chorizo
  • Haugi kotletid: haugifilee, panko, jogurt, kurk
  • Angersäga šašlõkk: angersäga, sibul, koriander
  • Grillitud huntahven: huntahven, rosmariin, või, sidrun

Card image cap
Liharoad

  • Grillitud sea sisefilee: siga, teriyaki, sibul, mesi
  • Grillitud lammas: lammas, küüslauk, salvei, rosmariin, kadakamarjad
  • Saltimbocca: veis, prosciutto, salvei
  • Vürtsikad kana- või kalkunifilee vardad: kana(kalkun), tšilli, mango
  • Soe kanasalat: kana, laim, avokaado, koriander

Card image cap
Taimeroad

  • Särtsakad sparglid: sparglid, laimi mahl, küüslauk, parmesan
  • Erinevad dipid: hummus, muhammara ja baba ganoush
  • Grillitud viljad: paprika, suvikõrvits, tomat, seened
  • Saksapärane kartulisalat: värske kartul, punane sibul, oliiv, päikesekuivatatud tomat
  • Tabbouleh: bulgur, petersell, tomat, kurk
  • Suvine värske salat: roheline salat, mozzarella, tomat, avokaado, redis
  • Grillitud magusad viljad: ananass/banaan


Samade kategooriatega meeskonnaüritused Tartus


Mitu pead on ikka mitu pead! ✅

Mõnikord võib päris keeruline olla leida just see õige üritus, mida ühiselt ette võtta. Selleks, et kõik saaksid oma sõna sekka öelda, lase oma meeskonnal hääletada, mida ühiselt ette võtta!

Loo uus küsitlus

5 põhjust miks edukad ettevõtted investeerivad üha enam firmaüritustesse


Millal viimati tiimiga kontorist välja saite?

Kas aeg on alustada uue projektiga või tähistada projekti lõpetamist? Kas meeskonnaga on uus liige liitumas?

Kas pole lihtsalt kolleegidega pikka aega midagi põnevat ette võtnud? Siis on käes täpselt õige aeg korraldada vahva meekonnaüritus!

Põnev meeskonnaüritus arendab ja tugevdab meeskonnatööd ja kasvatab motivatsiooni.

Tiimiüritus.ee aitab leida parimad ideed tiimiürituse korraldamiseks. Leia ja broneeri järgmine meeskonnaüritus läbi tiimiüritus.ee!

Me kasutame küpsiseid

Me kasutame küpsiseid ja muid tehnoloogiaid et täiendada oma lehe kasutuskogemust, näidata teile asjakohaseid pakkumisi, analüüsida lehe kasutust ja mõista kust meie kasutajad tulevad.