Metsarestoran – see on toidu valmistamise ja serveerimise kunst vabas looduses.
Interjöör vaheldub aastaaegade muutudes ja elamus saabub ehedast toidust, mis osaliselt valmib elusal tulel. Pole plastnõusid, kiletelke, ega aiatoole. On elus lõke, puunõud, lõkkepannid ja nõgine kohvikann.Miks mitte pidada meeskonnaüritus looduses lõkke ääres istudes, head toitu nautides ning mõnusalt vesteldes. Metsarestorani on võimalik tellida vastvalt soovile endale sobivasse kohta.Grupi suurused Põlvamaal alates 10-st inimesest, mujal Eestis alates 15-st inimesest. Väljaspool Põlva maakonda lisandub transporditasu 150€.
Tavapäraselt pakume Metsarestorani RMK lõkkekohtadel, aga võite meid tellida ka oma koduaeda.
Tõeline Metsasöömaaeg - 60€/OsalejaHei! Üks Tervitusnaps?Alustame… Tuline leem metsaseentegaKõrvale…pisut nõgese-pähkli, peedi- või hoopis krõbedat rukkileiba?Oo- mis kastmed ja määrded…Krõmps… Lauale jõudsid just ka röstitud köögiviljadOlete Te maitsnud Eesti maheveise küljesteiki?ja Soolahanges küpsetatud ahvenafileed?Mis magusaks? Krõbedad õunapotid karamellkastmega. Aga palun!Nõgistes kannudes aurab taimetee ja lõkkekohv
Pidupäeva Eri - 60€/OsalejaGrillitud itaaliapärane sai pesto ja vürtsika kitsejuustugaKõrvitsa-maapirnisuppPardi rinnafilee apelsinikastmegaLõkkel röstitud köögivilja-kinoa salatCreme de vanilje konjakipohladegaLõkkekohv
Täiuslik Matka Lõpp...Krevett&Vutt - 60€/OsalejaTervitusnapsSütel grillitud krõbeleib tšilliõli ja krevettidegaJärveotsa vuti confit glasuuritud kuusevõrse-siirupigaVokitud köögiviljad& feta tabbouleh karamellistatud pistaatsiapähklitegaJõhvikakarask melissimee ja värskete marjadegaTaimeteeLõkkekohv
Metsarestoran – see on toidu valmistamise ja serveerimise kunst vabas looduses.
Interjöör vaheldub aastaaegade muutudes ja elamus saabub ehedast toidust, mis osaliselt valmib elusal tulel. Pole plastnõusid, kiletelke, ega aiatoole. On elus lõke, puunõud, lõkkepannid ja nõgine kohvikann.Miks mitte pidada meeskonnaüritus looduses lõkke ääres istudes, head toitu nautides ning mõnusalt vesteldes. Metsarestorani on võimalik tellida vastvalt soovile endale sobivasse kohta.Grupi suurused Põlvamaal alates 10-st inimesest, mujal Eestis alates 15-st inimesest. Väljaspool Põlva maakonda lisandub transporditasu 150€.
Tavapäraselt pakume Metsarestorani RMK lõkkekohtadel, aga võite meid tellida ka oma koduaeda.
Tõeline Metsasöömaaeg - 60€/OsalejaHei! Üks Tervitusnaps?Alustame… Tuline leem metsaseentegaKõrvale…pisut nõgese-pähkli, peedi- või hoopis krõbedat rukkileiba?Oo- mis kastmed ja määrded…Krõmps… Lauale jõudsid just ka röstitud köögiviljadOlete Te maitsnud Eesti maheveise küljesteiki?ja Soolahanges küpsetatud ahvenafileed?Mis magusaks? Krõbedad õunapotid karamellkastmega. Aga palun!Nõgistes kannudes aurab taimetee ja lõkkekohv
Pidupäeva Eri - 60€/OsalejaGrillitud itaaliapärane sai pesto ja vürtsika kitsejuustugaKõrvitsa-maapirnisuppPardi rinnafilee apelsinikastmegaLõkkel röstitud köögivilja-kinoa salatCreme de vanilje konjakipohladegaLõkkekohv
Täiuslik Matka Lõpp...Krevett&Vutt - 60€/OsalejaTervitusnapsSütel grillitud krõbeleib tšilliõli ja krevettidegaJärveotsa vuti confit glasuuritud kuusevõrse-siirupigaVokitud köögiviljad& feta tabbouleh karamellistatud pistaatsiapähklitegaJõhvikakarask melissimee ja värskete marjadegaTaimeteeLõkkekohv
Mõnikord võib päris keeruline olla leida just see õige üritus, mida ühiselt ette võtta. Selleks, et kõik saaksid oma sõna sekka öelda, lase oma meeskonnal hääletada, mida ühiselt ette võtta!
Loo uus küsitlusKas aeg on alustada uue projektiga või tähistada projekti lõpetamist? Kas meeskonnaga on uus liige liitumas?
Kas pole lihtsalt kolleegidega pikka aega midagi põnevat ette võtnud? Siis on käes täpselt õige aeg korraldada vahva meekonnaüritus!
Põnev meeskonnaüritus arendab ja tugevdab meeskonnatööd ja kasvatab motivatsiooni.
Tiimiüritus.ee aitab leida parimad ideed tiimiürituse korraldamiseks. Leia ja broneeri järgmine meeskonnaüritus läbi tiimiüritus.ee!
Me kasutame küpsiseid ja muid tehnoloogiaid et täiendada oma lehe kasutuskogemust, näidata teile asjakohaseid pakkumisi, analüüsida lehe kasutust ja mõista kust meie kasutajad tulevad.